Avoimet ateljeet 4.-5.9.2021

Järvilinnan taiteilijat ovat mukana Konstrundan -tapahtumassa!

Konstrundan on vakiintunut tapahtuma, joka on järjestetty Suomessa vuodesta 2008. Konstrundanin aikana taiteen, taidekäsityön ja muotoilun ammattilaiset avaavat työhuoneidensa ovet yleisölle.

Taidekeskus Järvilinna osallistuu kansalliseen Konstrundan -tapahtumaan, jonka aikana 4 – 5.9.2021 klo 11 – 17 taiteen, käsityön ja luovan työn tekijät ympäri Suomen avaavat työhuoneidensa ovet yleisölle! Järvilinnan taiteilijoiden lisäksi tänä vuonna on mukana Laukaan Taideateljeet sekä Jyväskylän taiteilijaseura.

Kutsumme kaikki tutustumaan Taidekeskus Järvilinnan moniin työhuoneisiin, pajoihin ja verstaisiin!
Mukana keraamikko Kaisu Hirvonen, kuvataiteilija Maria Kivistö, arkkitehti Juhani Risku, kuvataiteilija Ulyana Smakova, taideohjaaja Hannele Torniainen sekä kuvanveistäjä Kristian Venäläinen. Paikalla myös mahdollisesti Erkki Liukkonen ja Ville Markkanen.

Lisäksi syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna vietämme kesänäyttelymme AJATUKSIA TAITEESTA -viimeistä viikonloppua, jolloin yleisöllä on vielä mahdollisuus tutustua kahdentoista suomalaisen huipputaiteilijan teoskokonaisuuteen. Myös päärakennuksen taidenäyttelyt ovat poikkeuksellisesti avoinna klo 11-18.

Alla näet kartassa Järvilinnan taiteilijoiden työhuoneiden sijainnit:

Huom! Koronaviruksen vaikutukset yleisötapahtumiin vaikuttavat myös Konstrundaniin:

  • Rajoitamme tarvittaessa yleisömäärää työhuoneilla ja näyttelyissä, jotta turvavälit säilyvät ja lähikontaktit vältetään.
  • Pyydämme vieraita käyttämään tapahtuman aikana kasvomaskia ja desinfioimaan kätensä. Työhuoneissa on tarjolla käsidesiä. Päärakennuksessa on mahdollista pestä kädet wc -tiloissa.
  • Jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita, älä tule paikalle.

Lisätietoja Konstrundanista:
www.konstrundan.fi