Avoimet pajat

Keramiikkapaja

Tiistaisin klo 15-20

Avoin keramiikkapaja sopii kaikenikäisille ja -tasoisille tekijöille. Keramiikkapajassa voi valmistaa monenlaisia käyttö- ja taide-esineitä. Paja toimii punaisessa Toukola -rakennuksessa. Pääasiassa omatoimista työskentelyä. Paikalla on myös ohjaaja, joka opastaa ja auttaa tarvittaessa.

Tuntimaksu 5€/tunti käytetyn ajan mukaan ja materiaaleista sekä polttouunista maksu käytön mukaan (savi n.3€/kg, poltto alkaen 5€). Käyttö- tai taide-esineen valmistaminen vaatii kuivumiseen aikaa, johon kannattaa varata useampi viikko ja työskentelykerta.

Keramiikkapajan yhteyshenkilö
Kaisu Hirvonen
puh. 050 402 9063
meerihevonen@gmail.com

Metalli- ja valupaja

Keskiviikkoisin klo 16-20

Avoin metalli- ja valupaja sijaitsee aivan parkkipaikan kupeessa. Taidevalaja Erkki Liukkosen pienessä punaisessa pajassa on avoimet ovet vapaalle työskentelylle joka keskiviikko, jolloin hän myös opastaa erilaisten metallitöiden valmistuksessa. Työpajassa voi valaa erilaisia metalleja, hitsata, juottaa ja tehdä taontatöitä.

Tuntimaksu 2,50€/tunti + materiaalit

Metalli- ja valupajan yhteyshenkilö
Erkki Liukkonen
puh. 0400 901 458
valumestari@gmail.com
www.valumestari.fi

Maalauspaja

Torstaisin klo 15-20

Avoin maalauspaja sopii kaikenikäisille ja -tasoisille tekijöille. Maalauspajassa voi maalata öljy- tai vesiväreillä. Ei tarvitse aikaisempaa kokemusta tai osaamista maalaamisesta. Paja toimii punaisessa Toukola -rakennuksessa. Pääasiassa omatoimista työskentelyä. Paikalla on myös ohjaaja, joka opastaa ja auttaa tarvittaessa.

Tuntimaksu 10€/tunti käytetyn ajan mukaan (sisältää materiaalit). Ohjauskieli on englanti tai helppo suomi. 

Jos haluat välttää lähikontakteja maalauspajassa, lähetä viesti ja varaa aikaa vain perheellesi tai itsellesi. Ajan voi varata myös toiselle arkipäivälle.

Maalauspajan esite (pdf)

Maalauspajan yhteyshenkilö 
Ulyana Smakova
puh. 040 661 6224
smak.ul1@yahoo.com