Taide- ja käsityökurssit

Järvilinnan taiteilijat järjestävät kursseja kaikille kädentaidoista ja taiteesta kiinnostuneille. Kursseja järjestetään tilauksesta taiteilijan kanssa. Tältä sivulta löydät listan erilaisista taide- ja käsityökursseista ja niiden ohjaajista. Kursseja voidaan räätälöidä eri ikäisille ja -tasoisille ryhmille. Ota yhteyttä kiinnostavan kurssin ohjaajaan!

Keramiikkakurssit

Esimerkiksi savipaja: korumalja, kuppi/lautanen/ihmis- tai eläinfiguuri tai muu savesta valmistettu käyttö- tai taide-esine.
Hinta noin 20 €/hlö sisältäen ohjauksen, materiaalin ja suojavaatteet.
Myös lasitusmahdollisuus.
Lisäksi polttomaksu riippuen esineiden koosta ja määrästä.

Ohjaaja Kaisu Hirvonen
puh. 050 402 9063

Taidepajan kurssit

Maalauskursseja järjestetään lapsille ja aikuisille, vasta-alkajille ja jo pidemmälle ehtineille maalareille sekä pienryhmille sopimuksen mukaan. Järvilinnan ihanteellinen miljöö sopii maisemamaalauksesta kiinnostuville. Aiheina voivat olla myös asetelma- tai muotokuvamaalaus. Kursseilla maalataan pääsääntöisesti vesiohenteisilla väreillä. Omat öljyvärit voi silti tuoda mukanaan.

Ohjaaja Auli Halttunen
maalauskurssi@gmail.com
puh. 040 555 98 44

Taidevalupajan kurssit

Erkki Liukkonen pitää räätälöityjä kursseja pienryhmille sopimuksen mukaan. Aiheina mm. tinasotilaan valua, auton tms. osan valaminen alumiinista tai messingistä, hitsaaminen, juottaminen ja pienimuotoinen koristetakominen. 

Ohjaaja Erkki Liukkonen
puh. 0400 901 458
valumestari@gmail.com
www.valumestari.fi

Taideterapia-kurssit

ELÄMÄNI SANAT- KIRJANEN: Pienessä taideterapeuttisessa tuokiossa tehdään pieni paperiarkista taiteltu kirjanen luovia menetelmiä käyttäen. Paperiarkki maalataan ja taitellaan ja lopuksi liität näin syntyneeseen taidekirjaseen itseäsi koskettavia runoja, mietelauseita, elämänohjeita kirjoittaen ja liimaillen.
Kesto 3h, max 15 hlö.
Hinta 40€/hlö, sis alv 24%, ohjaus, materiaalit, tilavuokra.

TIIMITYÖTÄ: Hauska työ- tai muun porukan ryhmätyötaitoja kehittävä paja, jossa käytetään epätavallisia materiaaleja.
Kesto 3h, max 15 hlö.
Hinta 40€/hlö, sis alv 24%, ohjaus, materiaalit, tilavuokra.

PERINNEPAJA HUVIMAJASSA: Päivän aikana tutustumme vanhan ajan työvälineisiin ja vaatetukseen. Valmistamme omat papukahvit raakoja papuja vanhan ajan rännärillä paahtaen ja kahvimyllyllä jauhaen. Lopuksi keitämme ja nautimme nuotiosumpit. Kesto 3h, max 15 hlö.
Hinta: 15€/hlö.

Ohjaaja Hannele Torniainen
puh. 045 128 7778
hannele.torniainen@gmail.com
www.hanneletorniainen.net