Työpajat ja kurssit

Ajankohtaista: Vedic Art -perus/jatkokurssi 5.5.-7.5.2023

”Vedic Artissa emme opi miten maalataan, vaan opimme muistamaan miten se tapahtuu. Kyse ei ole käden harjoittamisesta vaan näkemään oppimisesta.” (Curt Källman)

Vedic Art on ruotsalaisen kuvataiteilijan Curt Källmanin (1938-2010) kehittämä tietoisen taiteen menetelmä, jossa opimme muistamaan, miten maalaaminen tapahtuu. Meissä jokaisessa on tuo tieto luomisprosessista. Peruskurssin 17 prinsiippiä auttavat tiedostamaan luomisprosessin sellaisena kuin se taiteessa, elämässä ja luonnossa tapahtuu. Jatkokursseilla syvennämme tuota kokemusta. Maalaamme vapaasti sydämestämme käsin ilman mielen rajoituksia.

Voit siis tulla joko peruskurssin ensimmäiseen tai toiseen osioon tai jos olet peruskurssin jo käynyt, voit tulla ensimmäiselle jatkokurssille, Kolme kosmista viivaa. 

Kurssimateriaaleiksi sopivat akryyli- ja /tai akvarellivärit. Myös lehtiötä ja lyijykynää tarvitaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemman materiaalilistan.

Kurssiajat ovat pe klo 18-21 ja la-su 10-16. 

Kurssin hinta on 180 euroa. Early Bird -hinta 150 euroa 28.4.2023 saakka.

Kurssipaikka: Taidekeskus Järvilinna, Järvilinnantie 213, 41330 Vihtavuori.

Jos asut kauempana tai haluat yöpyä kurssin aikana Järvilinnassa, se onnistuu residenssissämme.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Taidemaalari, taidepedagogi, Vedic Art -opettaja Susanna Maria Kivistö

artist@susannamaria.com tai 045 3503999.

Lämpimästi tervetuloa maalaamaan!

Taide- ja käsityökurssit

Taidekeskus Järvilinnassa työskentelevät taiteilijat järjestävät kursseja kaikille kädentaidoista ja taiteesta kiinnostuneille. Kursseja järjestetään sekä kaikille avoimina, että tilauksesta, joka sovitaan suoraan taiteilijoiden kanssa. Täältä näet taiteilijoiden tarjoamia taide- ja käsityökursseja sekä yhteystiedot.

Avoimet pajat

Taidekeskuksessa pidetään kaikille avoimia työpajoja, joille ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Näiden työpajojen ajankohdat ja yhteyshenkilöt löydät täältä.