taideteos

Näyttelyt

Taidekeskus  Järvilinnan näyttelyt:
avoinna 16.5. – 27.5. ke – su klo 12 – 17.
Vapaa pääsy. Ryhmille myös tilauksesta.
Kahvilassa ja kokoustilassa teoksia säätiön kokoelmasta.

ART Järvilinna teosmyyntinäyttely

Järvilinnan taiteilijoiden teoksia: Auli Halttunen, Kristiina Lempiäinen-Trzaska, Ulla Aatinen, Maija Rantasalo, Yuichiro Sato, Kristian Venäläinen, Erkki Liukkonen, Iker Laskibar ja Ulla Lapiolahti.

Löydä sinun makuusi sopivaa grafiikka, öljy- ja akryylimaalaus, piirros tai veistos kotiisi tai lahjaksi. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä kaikkien töitä samalla käynnillä. Esillä 27.5. asti.

Taidehankintasi voit tehdä heti. Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä pankkikortit, myös laskutus ja osamaksuostos ovat mahdollisia.

Nina Tervala
Vielä jonakin päivänä vihreämpää

Näyttelyssä on esillä akvarelli- ja akryylimaalauksia sekä grafiikan töitä. Niina Tervala on läpikäynyt suuren elämänmuutoksen muutaman viime vuoden aikana. Elämänmuutoksen myötä hän teki elämästään itsensä näköisen, opetteli maalaamaan ja muutti maalle asumaan. Maalaamisen ja grafiikan lisäksi hän kirjoittaa tarinoita ja runoja sekä valokuvaa.

Tässä näyttelyssä pääosassa on luonto, jonka väriloistoa on hieno seurata ja tallentaa kuviksi. Näyttely on avoinna 8.4. – 27.5.2018

Lisäksi pysyväisnäyttely:
Siipiratashöyrylaiva Lahtis-laivanäyttely ja muita Päijänteen laivojen pienoismalleja.

 

» Taidekeskus Järvilinna | Kahvila ja taidemyymälä | Näyttelyt | Historia