Taiteen monet kasvot installaatio

Näyttelyt

Taiteen monet kasvot – Järvilinnan kesänäyttely

Veistoksia, maalauksia, grafiikkaa, installaatioita, sekä media- ja ympäristötaidetta Taidekeskus Järvilinnan Huvilassa ja puistossa
10.6. – 27.8.2017, avoinna ti – su klo 12-18, vapaa pääsy.

Taidekeskus Järvilinnan kesänäyttely 2017 juhlistaa teemallaan satavuotiasta Suomea. Suomen taide on aina ollut monien kulttuurien värittämää ja ottanut vaikutteita muualta. Järvilinnan taiteilijat kutsuivat kesänäyttelyn kumppaneiksi taustaltaan sekä kansainvälisiä että kotimaisia taiteilijoita, joilla on tuoda teoksiinsa erilaisia näkökulmia tämän päivän Suomesta ja sen kulttuurista. Useista taiteenaloista ja näkökulmista koostuva kesänäyttelymme tuo tarjolle erään pienen maan monet kasvot yli 20 taiteilijan silmin.

Näyttelyn taiteilijat:
Ulla Aatinen, Alberto Ferretti, Auli Halttunen, Himmee Himmeli-työryhmä, Catharina Kajander, Sanna Koivisto, Panu Koskimies, Pekka Lappalainen, Iker Laskibar, Erkki Liukkonen, Kristiina Lempiäinen-Trzaska, Ville Markkanen, Sanna Nissinen, Maija Rantasalo, Yuichiro Sato, Roxana Sadvokassova, Elsa Trzaska, Kristian Venäläinen, Rita Vargas ja Sonja Vectomov.

Miettivä mies – Reidarin kuvia Arkadiasta

Alakerran kulmahuoneessa on taiteilijan maalauksia, runoja ja kirjeitä, jotka kertovat rakkaudesta ja sen menetyksestä.

sarestoniemi nayttely

Siipiratashöyrylaiva Lahtis-laivanäyttely ja muita Päijänteen laivojen pienoismalleja.

Lisätietoja näyttelyhausta

 

» Taidekeskus Järvilinna | Kahvila ja taidemyymälä | Näyttelyt | Historia