Järvilinnan taiteilijat ry

Järvilinnan taiteilijoiden yhdistys tekee tunnetuksi alueen taiteilijoiden toimintaa ja luo yhteistyömahdollisuuksia. Yhdistys järjestää Järvilinnan alueella sekä muualla omia tapahtumiaan, kursseja ja näyttelyitä.

Järvilinnan taiteilijat toimittaa omaa Kulmilla-lehteä, josta voi lukea lisää taiteilijoiden toiminnasta:

2016
Kulmilla 1
Kulmilla 2, kesä
Kulmilla 3

2017
Kulmilla kesä

KURSSI- JA TYKYTOIMINTA

Järvilinnan taiteilijat järjestävät kursseja yhteisöille, yrityksille ja kaikille kädentaidoista ja taiteesta kiinnostuneille. Kursseja järjestetään tilauksesta tai tällä sivulla ilmoitettuina ajankohtina. Työyhteisöille tarjotaan virkistyspäiviksi ja tyky-toimintaan työpajoja, joihin voi yhdistää kahvituksen Järvilinnan huvilassa.

Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita 050-4135633.
Katso kaikki tulevat kurssit täältä!

Grafiikanpajan kurssit
Ulla Aatinen

Kuvataiteilija Ulla Aatisen grafiikkapajassa on tilat ja välineet noin kymmenen hengen kursseille. Kaikille kursseille voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta, mutta myös jatkamaan muualla aloitettuja teoksia. Kursseilla kokeillaan monotypiaa, puupiirrosta ja kohopainoa erilaisilla laatoilla, sekä kuivaneulatekniikkaa ja carborundumia metallilaatalla. Kokoa oma 5 – 8 hengen ryhmä ja kysy tarjous, tilauskurssin pituus 3 – 8 tuntia. Kaikille avoimista kursseista tiedotetaan Ajankohtaista sivulla.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:
ulla.aatinen@netti.fi | puh. 040-7312586 | www.ullaaatinen.com

Taidevalupajan kurssit
Erkki Liukkonen

Taidevalaja Erkki Liukkosen pajassa on avoimet ovet vapaalle työskentelylle joka keskiviikko klo 16.00 – 20.00. Työohjaus tuona aikana on maksutonta. Pajamaksu 2,50 € tunnilta. Erkki Liukkonen pitää räätälöityjä kursseja pienryhmälle sopimuksen mukaan aiheina mm. tinasotilaan valua, auton tms. osan valaminen alumiinista tai messingistä, hitsaaminen, juottaminen, pienimuotoinen koristetakominen. Kaikille avoimista kursseista tiedotetaan Ajankohtaista sivulla.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:
erkki.liukkonen@suomi24.fi | puh. 0400-901 458 | www.valumestari.fi

Lasipajan kurssit
Katja Rauhamäki

Lasitaiteilija Katja Rauhamäki on erikoistunut kierrätyslasin uudelleen muokkaamiseen ja järjestää tästä kiinnostuneille kursseja. Kurssit ovat yleensä 3-4 tunnin kestoisia jona aikana ehtii valmistaa useita eri tuotteita. Laseja leikataan muotoonsa ja sulatetaan uunissa. Kursseilla ei tarvitse olla ennakkokokemusta vaan kaikki pääsevät helposti työn alkuun. Kaikille avoimista kursseista tiedotetaan Ajankohtaista sivulla.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:
katja.rauhamaki@gmail.com | puh. 050-4135633 | www.katjarauhamaki.com

Taidepajan kurssit
Kristiina Lempiäinen-Trzaska

Kuvataiteilija Kristiina Lempiäinen-Trzaska järjestää kuvataiteen työpajoja pienryhmille: Väriä, väriä! (3 t) Erilaisia näkökulmia lähestyä värejä ja niiden käyttöä värisommitteluharjoituksin. Harjoituksissa voi käyttää esim. vesi- tai peitevärejä, liituja, väripapereita tai kankaita. Työpaja soveltuu vaikkapa puutarhan, sisustuksen ja somistuksen värimaailman suunnittelun avuksi. Kokemuksesta kuvaksi (3 t) Lähtökohtana on jokin oma tai yhteinen kokemus, joka tehdään näkyväksi vesi- tai peitevärejä, liituja, väripapereita tai kankaita käyttäen. Työpaja soveltuu esim. aikuisen ja lapsen yhteisen kokemuksen taltioimiseksi ja muisteluksi.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:
kristiina.lempiainen.trzaska@gmail.com | puh. 050-590 2595

Taidepajan kurssit
Auli Halttunen

Maalauskursseja järjestetään lapsille ja aikuisille, vasta-alkajille ja jo pidemmälle ehtineille maalareille sekä pienryhmille sopimuksen mukaan. Järvilinnan ihanteellinen miljöö sopii maisemamaalauksesta kiinnostuville. Aiheina voivat olla myös asetelma- tai muotokuvamaalaus. Kursseilla maalataan pääsääntöisesti vesiohenteisilla väreillä. Omat öljyvärit voi silti tuoda mukanaan.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:
maalauskurssi@gmail.com | puh. 040-555 98 44

Järvilinnan toimijat | Järvilinnan taiteilijat ry