Tapahtumat

Tapahtumakalenteri » Ohjelmatoiminta

Kirjallisuusilta Taidekeskus Järvilinnassa
pe 25.8. klo 17 – 19
Taidekeskuksen residensissä viimeistelee romaaniaan Reet Kudu, joka on virolainen kirjailija, koreografi ja tanssikriitikko. Hän valmistui Tarton yliopistosta vuonna 1972 journalismi pääaineenaan ja on kirjoittanut mm lasten- ja nuortenkirjoja. Hän osallistuu aktiivisesti Viron päivänpolitiikkaan ja on kirjoittanut myös useita poliittisia romaaneja.”
Järvilinnassa hän kertoo ”Multikulti”-kielellä elämästä Virossa ja Neuvostovirossa sekä esittelee tuotantoaan. Paikan päällä myös hieman suomennettua tuotantoa.

Osallistumismaksu 10 euroa sisältäen kahvin, joka tarjolla ennen luentoa. Varmista paikkasi ilmoittautumalla 050 5666 975. Tervetuloa !

Kesänäyttely TAITEEN MONET KASVOT
la 10.6. – su 27.8.2017
Taidetta Järvilinnan huvilassa ja puistossa. Huvilan näyttely avoinna ti-su 12-18. Näyttelyn tiedote

Järvilinnan taiteilijat ry:n Kulmilla-lehden kesänumero on julkaistu. Sisältää Taiteen monet kasvot -näyttelykatalogin. Lehteen voi tutustua tästä.

Syyssutinat la 2.9. klo 10-15
Järvilinnan piha-alue muuttuu tapahtumatoriksi kun järjestämme yhteistyössä Vihtasillan kyläyhdistyksen kanssa kansantapahtuman.
Taidepajoissa voit tehdä loppukesän hankintoja ja seurata taiteen syntymistä. Pihan kojuissa myynnissä paikallisten yrittäjien tuotteita. Musiikkia. Kahvilassa on myynnissä Syyskeittoa.
Tervetuloa koko perheen voimin !
Kisätietoja vihtaset.fi

TAIDEKESKUS JÄRVILINNA | Järvilinnantie 213 | 41330 Laukaa


MUUTA NÄHTÄVÄÄ

Zigmunds Vilnis –  latvialaisen taiteilijan hiekkaveistokset Huvilan edustallaZigmunds Vilnis Jarvilinna

Siipiratashöyrylaiva Lahtis
Lahtis-laivanäyttely ja muita Päijänteen laivojen pienoismalleja Huvilan yläkerrassa.

Järvilinnan taiteilijoiden päivystyssunnuntait
Taiteilijat esittelevät toimintaansa työpajoillaan sunnuntaisin
Katso päivystystäjä tästä

Tapahtumakalenteri » Kurssit

Ulla Aatisen grafiikkakurssit
Kohopainokursseja tilauksesta, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kokoa oma porukka ja tule kokeilemaan grafiikkaa, lisätietoja osoitteessa www.ullaaatinen.com/kurssit

 

Erkki Liukkosen pajatoiminta
Läpi vuoden, joka keskiviikko klo 16.00 – 20.00 avoimet ovet. Vapaata työskentelyä. Työohjaus silloin maksutonta. Pajamaksu 2,5 € tunnilta.

Erkki pitää räätälöityjä kursseja pienryhmille ( 5 – 6) sopimuksen mukaan; tinanvalu, auton tms. osan valu alumiinista, messingistä. Pienimuotoinen hitsaaminen, juottaminen.

Lasikurssit
Kaikille avoimista lasikursseista ilmoitetaan näillä sivuilla ja taiteilijan omalla sivustolla www.ikiaikalasi.com Lasikursseja järjestetään myös tilauksesta ryhmille. Pajalle mahtuu kerralla maksimissaan kymmenen henkilöä. Pyydä ryhmälle tarjousta: katja.rauhamaki(at)gmail.com / 050-4135 633