Järvilinna

Tapahtumat

Järvilinnan taidenäyttelyt ja kahvila avoinna ke-su klo 12-17. Koettavaa löytyy nyt ihan kaikenikäisille.

Tulossa:

Kekrikekkerit la 17.11.

Taide- ja käsityömyyjäiset klo 12-17. Järvilinnan huoneet muuttuvat lahja- ja sisustustuotteiden myyntipöydiksi. Odotettavissa on mm huopa- ja mosaiikkituotteita, luu-ja puukoruja, eläinfiguureja, joulutavaraa, himmeleitä ja himmelitarvikepaketteja, nukkeja ym.

Pihan taidepajoissa erilaisia taideteoksia: kuvataidetta, keramiikkaa ym. Kaikkiaan esillä yli 30 valmistajan uniikkeja tuotteita.

NEULEKAHVILA
su 18.11. klo 13

Tule rupattelemaan muiden puikkosankarien kanssa.Voit tuoda omat kutimet tai aloita kanssamme lämmittävä ”muhvi”. Siihen tarvitset sukkapuikot ja vaikka lankakerien loppuja.
Seuraavat neulekahvilat su 18.11. ja su 16.12 aina klo 13-15

Jouluajan tapahtumia:

Joulukonsertti su 9.12. klo 14 Laukaan Viihdekuoro
Kauneimmat joululaulut la 15.12. klo 15 Laukaan srk

Järvilinnan taiteilijatapaamiset sunnuntaisin – lista täydentyy myöhemmin

Taiteilijat esittelevät toimintaansa.

Ulla Aatisen grafiikkakurssit
Kohopainokursseja tilauksesta, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kokoa oma porukka ja tule kokeilemaan grafiikkaa, lisätietoja osoitteessa www.ullaaatinen.com/kurssit

Erkki Liukkosen pajatoiminta
Läpi vuoden, joka keskiviikko klo 16.00 – 20.00 avoimet ovet. Vapaata työskentelyä. Työohjaus silloin maksutonta. Pajamaksu 2,5 € tunnilta.

Erkki pitää räätälöityjä kursseja pienryhmille ( 5 – 6) sopimuksen mukaan; tinanvalu, auton tms. osan valu alumiinista, messingistä. Pienimuotoinen hitsaaminen, juottaminen.