Mansikkapaikka

Tapahtumat

KESÄAJAN TAPAHTUMIA:


Naisten viikon StandUp pe 19.7. klo 17-18
Naisten viikon perjantaina saapuvat Tao Lin, Hilkka Kokkonen, Eve Kulmala ja Hanna Kurvi naurattamaan kesäkierroksellaan taidekeskus Järvilinnaan. Odotettavissa on eri elämäntilanteiden tuomaan komiikkaa naisnäkökulmasta. Liput Kahvilasta 10 € Huom esitys K16. Tule ajoissa jotta ehdit tutustua myös näyttelyihin.

Naistenviikon StandUp

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilttipiknik – nautitaan taiteen maisemista ja piirtämisestä
la 20.7. klo 14–16

Toinen Taiteilijaseuran kesän kolmesta yleisölle suunnatusta tapahtumassa on lauantaina 20.7., jossa näyttely-yleisöä kutsutaan katsomaan, keskustelemaan ja kertomaan omia näkemyksiä maiseman kuvaamisesta. Tutustumme yhdessä Mansikkapaikka-näyttelyssä nykytaiteilijoiden tapaan kuvata maisemaa ja luontoa. Sen jälkeen voi heittäytyä puistossa viltille luonnostelemaan omaa näkemystä rantaniityltä Ilveslahdelle avautuvasta perinnemaisemasta.

Nautitaan yhdessä taiteen maisemista ja vietetään iltapäivä rennosti piirtäen. Ota omat luonnostarvikkeet mukaan!
Kahvilasta on mahdollista tilta Piknik-eväät kahdelle 15 euron hintaan:
Sämpylä ja Mansikkapaikka-leivos
Pullo virvokkeita ja lasit
Take Away kahvi
Hedelmiä
Picnic-alusta ja servetit

Ennakkovaraukset allergiatietoineen to 18.7. klo 10 mennessä jarvilinna.arja@gmail.com

 

Harmonikkakonsertti pe 9.8. klo 18
Jyväskyläläinen harmonikkataiteilija Vesa Wirén ja hänen 15-vuotias tyttärensä Wilma konsertoivat ”Kesäillan kaikuja”-teemalla.
Liput 16€ (lapset 5€) sisältäen kahvituksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mansikkapaikka-kesänäyttelyn  värikävely
la 17.8.

Schubertin pianokonsertti su 22.9.
Väinö Jalkanen

PAJATOIMINTA

Rakukeramiikka kurssi (12h)

la 10.8. klo 11-15, pe 23.8.  ja  la 24.8.

Toukolan talon alakerrassa ja pihalla. Opettajana keraamikko Kaisu Hirvonen.
Rakukeramiikka on perinteinen tapa tehdä keramiikkaesineitä. Sille ominaista on nopea ja raju polttotekniikka, jossa lasitteen säröt ja savu viimeistelevät keramiikkaesineen pinnan. Käytämme erikoissavea, joka kestää nopean kuumennuksen ja jäähdytyksen. Kurssin hinta on 55€/hlö +materiaalit 10-15€. Ilmoittaudu 6.8. mennessä meerihevonen@gmail.com tai 050 402 9063

Avoin keramiikkapaja tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 15-20 kaikenikäisille. Omatoimista työskentelyä, ohjaaja paikalla. Tuntimaksu 5€/tunti käytetyn ajan mukaan (sis raakapolton alle litran kokoiselle esineelle) ja materiaaleista maksu käytön mukaan (savi n.3€/kg). Ei ennakkoilmoittautumista. Käyttö- tai taide-esineen valmistaminen vaatii kuivumisineen useamman pajatyöskentelyn.
Yhteyshenkilö Kaisu Hirvonen, 050 402 9063

Erkki Liukkosen pajatoimintaa läpi vuoden keskiviikkoisin klo 16 – 20.
Vapaata työskentelyä. Pajamaksu 2,5 € tunnilta, työohjaus maksuton.

Erkki pitää räätälöityjä kursseja pienryhmille ( 5 – 6) sopimuksen mukaan; tinanvalu, auton tms. osan valu alumiinista, messingistä. Pienimuotoinen hitsaaminen, juottaminen.