Järvilinna

Järvilinnan taiteilijat ry

Järvilinnan taiteilijoiden yhdistys tekee tunnetuksi alueen taiteilijoiden toimintaa ja luo yhteistyömahdollisuuksia. Yhdistys järjestää Järvilinnan alueella sekä muualla omia tapahtumiaan, kursseja ja näyttelyitä.

Kevään  2019 kurssit:

la 30.3. Kuvansiirtokurssi klo 11-15 Toukola Savipaja. Hinta 25 € sisältäen vaneripohjan, lakan ja ohjauksen. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Kaisu Hirvonen 050 402 9063

su 7.4. Kehruupaja klo 11-15 Toukola ohjaajana artesaani Hannele Torniainen. Harjoitellaan kehräyksen perusteita värttinällä ja rukilla. Hinta 15 € sisältäen kurssimateriaalit, työvälineiden lainan ja ohjauksen.
Ilmoittauminen info@jarvilinna tai 050 517 1797

KURSSI- JA TYKYTOIMINTA

Järvilinnan taiteilijat järjestävät kursseja yhteisöille, yrityksille ja kaikille kädentaidoista ja taiteesta kiinnostuneille. Kursseja järjestetään tilauksesta tai tällä sivulla ilmoitettuina ajankohtina. Työyhteisöille tarjotaan virkistyspäiviksi ja tyky-toimintaan työpajoja, joihin voi yhdistää kahvituksen Järvilinnan huvilassa.

Järvilinnan taiteilijat toimittaa omaa Kulmilla-lehteä, josta voi lukea lisää taiteilijoiden toiminnasta:

2016
Kulmilla 1
Kulmilla 2, kesä
Kulmilla 3

2017
Kulmilla kesä

 

Taidevalupajan kurssit
Erkki Liukkonen

Taidevalaja Erkki Liukkosen pajassa on avoimet ovet vapaalle työskentelylle joka keskiviikko klo 16.00 – 20.00. Työohjaus tuona aikana on maksutonta. Pajamaksu 2,50 € tunnilta. Erkki Liukkonen pitää räätälöityjä kursseja pienryhmälle sopimuksen mukaan aiheina mm. tinasotilaan valua, auton tms. osan valaminen alumiinista tai messingistä, hitsaaminen, juottaminen, pienimuotoinen koristetakominen. Kaikille avoimista kursseista tiedotetaan Ajankohtaista sivulla.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:
erkki.liukkonen@suomi24.fi | puh. 0400-901 458 | www.valumestari.fi

Grafiikanpajan kurssit
Ulla Aatinen

Kuvataiteilija Ulla Aatisen grafiikkapajassa on tilat ja välineet noin kymmenen hengen kursseille. Kaikille kursseille voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta, mutta myös jatkamaan muualla aloitettuja teoksia. Kursseilla kokeillaan monotypiaa, puupiirrosta ja kohopainoa erilaisilla laatoilla, sekä kuivaneulatekniikkaa ja carborundumia metallilaatalla. Kokoa oma 5 – 8 hengen ryhmä ja kysy tarjous, tilauskurssin pituus 3 – 8 tuntia.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:
aatinen.ulla@gmail.com | puh. 040-7312586 | www.ullaaatinen.com

Taidepajan kurssit
Auli Halttunen

Maalauskursseja järjestetään lapsille ja aikuisille, vasta-alkajille ja jo pidemmälle ehtineille maalareille sekä pienryhmille sopimuksen mukaan. Järvilinnan ihanteellinen miljöö sopii maisemamaalauksesta kiinnostuville. Aiheina voivat olla myös asetelma- tai muotokuvamaalaus. Kursseilla maalataan pääsääntöisesti vesiohenteisilla väreillä. Omat öljyvärit voi silti tuoda mukanaan.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:
maalauskurssi@gmail.com | puh. 040-555 98 44

Järvilinnan toimijat | Järvilinnan taiteilijat ry