Järvilinnan taiteilijat ry

Järvilinnan taiteilijoiden yhdistys tekee tunnetuksi alueen taiteilijoiden toimintaa ja luo yhteistyömahdollisuuksia. Yhdistys järjestää Järvilinnan alueella sekä muualla omia tapahtumiaan, kursseja ja näyttelyitä.

Järvilinnan taiteilijat toimittaa omaa Kulmilla-lehteä, josta voi lukea lisää taiteilijoiden toiminnasta:

2016
Kulmilla 1
Kulmilla 2, kesä
Kulmilla 3

2017
Kulmilla kesä

KURSSI- JA TYKYTOIMINTA

Järvilinnan taiteilijat järjestävät kursseja yhteisöille, yrityksille ja kaikille kädentaidoista ja taiteesta kiinnostuneille. Kursseja järjestetään tilauksesta tai tällä sivulla ilmoitettuina ajankohtina. Työyhteisöille tarjotaan virkistyspäiviksi ja tyky-toimintaan työpajoja, joihin voi yhdistää kahvituksen Järvilinnan huvilassa.

Grafiikanpajan kurssit
Ulla Aatinen

Kuvataiteilija Ulla Aatisen grafiikkapajassa on tilat ja välineet noin kymmenen hengen kursseille. Kaikille kursseille voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta, mutta myös jatkamaan muualla aloitettuja teoksia. Kursseilla kokeillaan monotypiaa, puupiirrosta ja kohopainoa erilaisilla laatoilla, sekä kuivaneulatekniikkaa ja carborundumia metallilaatalla. Kokoa oma 5 – 8 hengen ryhmä ja kysy tarjous, tilauskurssin pituus 3 – 8 tuntia. Kaikille avoimista kursseista tiedotetaan Ajankohtaista sivulla.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:
ulla.aatinen@netti.fi | puh. 040-7312586 | www.ullaaatinen.com

Taidevalupajan kurssit
Erkki Liukkonen

Taidevalaja Erkki Liukkosen pajassa on avoimet ovet vapaalle työskentelylle joka keskiviikko klo 16.00 – 20.00. Työohjaus tuona aikana on maksutonta. Pajamaksu 2,50 € tunnilta. Erkki Liukkonen pitää räätälöityjä kursseja pienryhmälle sopimuksen mukaan aiheina mm. tinasotilaan valua, auton tms. osan valaminen alumiinista tai messingistä, hitsaaminen, juottaminen, pienimuotoinen koristetakominen. Kaikille avoimista kursseista tiedotetaan Ajankohtaista sivulla.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:
erkki.liukkonen@suomi24.fi | puh. 0400-901 458 | www.valumestari.fi

Taidepajan kurssit
Auli Halttunen

Maalauskursseja järjestetään lapsille ja aikuisille, vasta-alkajille ja jo pidemmälle ehtineille maalareille sekä pienryhmille sopimuksen mukaan. Järvilinnan ihanteellinen miljöö sopii maisemamaalauksesta kiinnostuville. Aiheina voivat olla myös asetelma- tai muotokuvamaalaus. Kursseilla maalataan pääsääntöisesti vesiohenteisilla väreillä. Omat öljyvärit voi silti tuoda mukanaan.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:
maalauskurssi@gmail.com | puh. 040-555 98 44

Järvilinnan toimijat | Järvilinnan taiteilijat ry